Om os

Vi (Tina 40, Torben 46, Mikkel 10 & Nikolaj 9) er bosat i Norup, som er en lille landsby 5 km. Udenfor Hadsund. Vi bestræber os på at opdrætte sunde og racetypiske Cavalier King Charles Spaniels, som er med Dansk kennel klubs stamtavler (DKK). Vi fik vores første Cavalier blenheim tæve Coco i august 2010 hos Kennel Maomi Treat og vi fandt hurtig ud af, at Coco skulle havde en legekammerat, så jagten gik ind for at finde den rigtige for os. Vores anden Cavalier Luna (Valborg), som er en tricolor tæve er fra Kennel Sejs , og hende fik vi hjem i februar 2011.

Her har vil lige hentet Coco

Vores hunde er højst elskede familie medlemmer, som giver os mange glæder i hverdagen, både i naturen, men ikke mindst hjemme i sofaen. De har hver især deres helt egen personlighed og små særheder, som tydeligt ses og mærkes. Det gør, at vi sætter så meget pris at have mulighed for at dele livet med dem.

Et liv uden hunde, er faktisk umuligt for os nu.

Prægning af hvalpene og god kontakt til de kommende ejere, er en ting vi vægter meget højt når vi skal lave et kuld hvalpe. Al vores tid går med at forberede disse små vidundere til deres fremtidige liv i skønne familier.

Vi forventer en god kontakt efter vi har solgt en hvalp, og står tilrådighed hele hvalpens liv med råd og vejledning og evt. feriepasning .

Vi forventer også at de kommende hvalpe ejere har sat sig ind i hvad det vil sige at have hund, og hvad det kræver at have sådan et familiemedlem.  

 

Vi er medlem af :

Dansk Kennel Klub & Cavalierklubben

             

Der er lukket for kommentarer.